Fiona Gibson: Anya randizni kezd

anya_randizni_kezd.jpg

"– Maga Pascal?
– Így van – az egyik habcsókcsomagocskán lógó címkére pillant. – Maga pedig ezek szerint Cukifalat.
– Igen – mosolyodom el –, de valójában Alice-nek hívnak."

"Minek ​neked pasi? Te anyuka vagy!
A több éve elvált Alice tulajdonképpen egyetért fiai keresetlen véleményével. Végtére is jól elvan kamaszodó gyerekeivel, idejét bőven kitölti a róluk való gondoskodás és persze a most induló habcsókvállalkozásának révbe juttatása.
Barátnői azonban határozottan máshogy gondolják: ideje visszatérnie a pasizáshoz! Mivel Alice-nek semmi kedve beszállni az aktív társkeresés mizériájába, elhatározzák, hogy besegítenek.
Mindegyikük kiválaszt az ismeretségi köréből egy-egy figyelemre méltó, független hapsit, és Alice-től csak annyit kérnek: randizzon velük egyet. Három férfi, három vakrandi. Ennyit igazán megtehet az ember a barátnői kedvéért, nem?
Vajon ki lesz a befutó, ha lesz egyáltalán? A házias, kislányát egyedül nevelő fogorvos? Az Alice-nél fiatalabb, jó dumás, szexi sármőr? Vagy épp a szabadúszó újságíró, aki még Párizsba is elhívja? És milyen helyzetekbe keveredik az, akinek nem csupán a randirutinja kopott meg, de a fiai sem hagyják szó nélkül anyukájuk kimaradásait?
Fiona Gibson angol írónő vicces és meglepően éleslátó története nem csupán kellemes szórakozás, de bájos mese is arról, hogy az élet néha épp akkor vesz új utakat, amikor azt hisszük: már tudjuk, hová tartunk.."

Könyvtári fogás volt, valójában azért jött haza velem, mert megtetszett a borítója, plusz ígéretes chick lit-nek tűnt egy kis kellemes nyári délutáni kikapcsolódáshoz. :)
Hát, ez tényleg csak a „randizni kezd” része volt a dolgoknak, iszonyú befejezetlen, még azért illett volna kicsivel tovább vinni ezt a történetet…
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, belekap a témákba, de aztán egyikkel sem kezd különösebben semmit… Én csöppet untam, annyira humoros sem volt, mint amennyire beígérték. :/ Sajnos, simán kihagyható.
Az viszont tagadhatatlan (és erre a könyv is szuperül rávilágít), hogy egyedülálló anyának lenni nem piskóta, le a kalappal mindegyikük előtt.                       

Kiadó: Lettero

Kiadás éve: 2017

Oldalszám: 400

Olvastam: 2018.08.03.

Osztályzat: 5/3

----------------------------------------------

Eredeti cím: Take Mum Out

Eredeti kiadás éve: 2014

Címkék: regény anyaság romantikus 3* chick lit női sors #angol szerző# -2018- |Fiona Gibson| /2017-es kiadás/ ¤Lettero¤ =könyvajánló=

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr8114166601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása