Hamarosan... [2016/1]

Idén még nem is volt ilyen bejegyzésem, amiben a várható megjelenéseket taglalnám. :) Igaz, akinek 1746 darab könyvet tartalmazó várólistája van, az nem igazán van rászorulva újabb és újabb frissen megjelent könyvekre, amik csak még tovább duzzasztják ezt a tetemes terjedelmű listát... :D
Mindenesetre most is van néhány könyv, amit nagy-nagy kíváncsisággal várok.

covers_405511.jpgHarry Potter és az elátkozott gyermek
J. K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

Kiadó: Animus
Oldalszám: 320
Fordító: Tóth Tamás Boldizsár
Megjelenés: 2016. október 25.
Miért érdekel?: Egyértelmű. Mert Harry Potter! *-* Engem nem érdekel, hogy Harry gyerekkorában/fiatalkorában játszódik-e a sztori, vagy később, mikor már Harrynek is saját családja van, én totálisan vevő vagyok bármilyen HP történetre. :) Egyedül a "szövegkönyv" volta miatt tartok ettől a könyvtől: fogalmam sincs, milyen lehet ez így... Remélhetőleg lesz valami beleolvasó erről a neten, mert így látatlanul nem akaródzik megrendelni... :/
Fülszöveg: Harry Potter élete sosem volt könnyű – és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

covers_407769.jpg

Nerve - Idegpálya
Jeanne Ryan

Kiadó: GABO
Oldalszám: 302
Fordító: ?
Megjelenés: 2016. szeptember 8.
Miért érdekel?: A fülszövege így első blikkre egyszerre juttatta eszembe Az éhezők viadalát és az Erebost - mindkettőt nagyon szerettem, úgyhogy ezt is szívesen olvasnám. :)
Fülszöveg: Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét.
Jeanne Ryan első regénye izgalmas thriller, egyszerűen letehetetlen olvasmány.

covers_408158.jpgVértestvérek
Ania Ahlborn

Kiadó: Agave
Oldalszám: ?
Fordító: Beke Zsolt
Megjelenés: 2016. október 11.
Miért érdekel?: Egy csavaros, ütős, brutális és végletekig megbotránkoztató thrillerre számítok a fülszöveg alapján. Nagyon remélem, hogy azt is fogom kapni, mert akkor nagyon fogom én ezt szeretni. :)
Fülszöveg: 
Az ​​Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, akik magányos, maguknak való emberek. Csak néha mennek be a legközelebbi városba, egyébként senkit nem zavarnak. S épp ezért senki nem megy hozzájuk kérdéseket feltenni, amikor eltűnik egy-egy fiatal lány. Pedig elég lenne csak felásni a környéküket, és Nyugat-Virginia állam legkegyetlenebb gyilkosai lepleződnének le.
A tizenkilenc éves Michael is kötelességtudóan részt vesz családja erőszakos tevékenységében, de sosem lelte örömét benne. A fákon át visszhangzó sikolyoktól sokszor kirázza a hideg. Normális életre vágyik, és bízik benne, hogy egyszer meg is kapja… Mikor a szomszédos kisváros lemezboltjában találkozik Alice-szel, azonnal megigézi valami, és meglátja a kiutat. Egy pillanatra elfelejt minden szörnyűséget, ami az életét kísérte. Azonban a családja rögtön emlékezteti, hogy hol a helye.
Ania Ahlborn regénye pokoli utazás az amerikai vidék kietlen zugaiba, ahol velejéig romlott emberek tesznek kimondhatatlan dolgokat. A Vértestvérek nem csak az utóbbi évek egyik legsokkolóbb horrora, de egyben tanúbizonysága annak is, hogy a műfaj nem csak a férfi szerzőké.

Címkék: =hamarosan=

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr8411654868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása