J. K. Rowling: Harry Potter és a Tűz Serlege

Harry Potter és a Tűz Serlege.jpg

"Egy ember igazi természetéről az árulkodik legjobban, ahogy az alárendeltjeivel bánik. Ne azt nézd, mit csinál, mikor vele egyenrangúak között van."

"Melyik nemzeti válogatott nyeri a Kviddics Világkupát? Ki lesz a Trimágus Tusa győztese? Utóbbiért három boszorkány- és varázslóképző tanintézet legrátermettebb diákjai küzdenek. A világraszóló versengés házigazdája Roxfort, az az iskola, ahová Harry Potter immár negyedévesként érkezik. S ahogy az a felsőbb osztályosoknál már egyáltalán nek különös, Harry és barátai a másik nemet is felfedezik… Ám nem csupán e kellemes izgalmakat ígérő események várnak rájuk. Voldemort, a fekete mágusok vezére újból készülődik…"

Sztem ebből a részéből sikerült a legkevésbé a filmfeldolgozás. Öröm volt végigolvasni a könyvet, ahogyan dúl Ron és Hermione között a kölcsönös féltékenykedés… Imádom :-]

Sorozatrész: Harry Potter #04

Kiadó: Animus

Oldalszám: 678

Olvastam: (2009 előtt)

Osztályzat: 5/5

Címkék: iskola fantasy ifjúsági mágia varázsló boszorkány 5* kalandregény sellő filmadaptáció ¤Animus¤ |J. K. Rowling| -2009 előtt- #angol szerző#

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr845521986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása