Danielle Steel: Kalandvágy

kalandvágy.jpg

"Audrey Driscoll huszonöt éves, már-már vénlány. Milliomos nagyapjával és elkényeztetett húgával él San Franciscóban, a gazdasági válság idején. Aztán egy csapásra mindenből elege lesz, s ezért világ körüli útra indul. Európában beleszeret egy híres világutazó íróba, s attól fogva vele tart – a világ s élete végéig. Csakhogy közbeszól a háború, némely félresikerült házasságok, sok-sok félreértés, egy kínai gyermekmenhely a japán támadások idején – egyszóval gazdagság, elegancia, fényűzés után szenvedés, izgalom, kaland; megannyi elmaradhatatlan kelléke Danielle Steel regényeinek. Vajon megtalálja-e Audrey a boldogságot, melyet annyira megérdemel?"

Izgalmas,érdekes könyv, bár nekem Danielle Steel könyvei nagyon egy kaptafára mennek… :S Eddig még nem sokat olvastam belőlük, de láttam filmen is néhányat, és nagyon hasonlítanak egymásra a művei…

Kiadó: Maecenas

Oldalszám: 412

Olvastam: (2009 előtt)

Osztályzat: 5/4

Címkék: romantikus 4* kalandregény |Danielle Steel| ¤Maecenas¤ -2009 előtt- #amerikai szerző#

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr635499283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása