Lőrincz L. László: Kéz a sziklán

kéz a sziklán.jpg

"Mayfield doktor felfedezi a háza melletti sziklán a csonkaujjú kéz lenyomatát; egy régészt belefojtanak a fekete kutya mocsarába; egy titokzatos nő kiássa Davies boszorkány sírját; Don North százados amulettvadászatra indul, s a Pireneusokban gyilkolni kezd a titokzatos kis elefánt. Lőrincz L. László új, lélegzetelállítóan izgalmas könyve a föld rejtélyes erővonalainak – a ley vonalak – világába vezeti el az olvasót. Kik lehetnek a vonalak őrei? Talán még ma is köztünk élnek? Talán ők, a Nagy Mészárlás túlélőinek, a Kő fiainak leszármazottai?"

Nekem ez volt az első könyvem az írótól, de abszolút megnyert magának. Azóta vadászom a Lőrincz-könyvekre, szeretném - ha nem is a teljes életművet, de azért tetemes részét elolvasni és beszerezni itthonra is. :)

Kiadó: Gesta

Oldalszám: 544

Olvastam: (2009 előtt)

Osztályzat: 5/5

Címkék: krimi misztikus 5* |Lőrincz L. László| ¤Gesta¤ -2009 előtt- #magyar szerző#

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr785480357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása