Cameron Dokey: Üldöz a vágy

üldöz a vágy.jpg

"Phoebe Halliwell úgy érzi, hogy szüksége van egy kis intellektuális kalandra, ezért beiratkozik egy főiskolára. Az egyik kurzuson találkozik a szívtipró Brett-tel, aki már a kezdetektől meglehetősen egyértelművé teszi a Phoebevel kapcsolatos terveit. Brett mellett Phoebenek a fiú vérmes természetű exbarátnőjével, Wendyvel is zöld ágra kell vergődnie valamiképp. Miután Phoebe és Brett úgy dönt, hogy együttműködik egy kutatási projektben, a lány hirtelen fenyegető üzenetet kap egy ismeretlentől. Látszólag Wendy a nyilvánvaló bűnbak, ám Phoebe megérzi, hogy valójában természetfeletti erők keze van a dologban."

Hasonló izgalmakkal találkozhatunk benne, mint a Bűbájos boszorkák sorozatban. Nekem tetszett :) Csak kissé kevés volt ez a 169 oldal.. :S

Sorozatrész: Bűbájos boszorkák #06

Kiadó: M&C

Oldalszám: 172

Olvastam: (2009 előtt)

Osztályzat: 5/4,5

Címkék: fantasy misztikus 4.5* ¤M&C¤ |Cameron Dokey| -2009 előtt- #amerikai szerző#

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvfan.blog.hu/api/trackback/id/tr335477658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása